Post by searchreakanntita on Mar 15, 2022 7:43:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzene všetky ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Hry na PC | Online distribúcia | od 0,75 €
Toto je najúžasnejšia hra, akú som kedy videl
Túto hru hrám celú večnosť a nedávno začala padať vždy, keď som sa pokúsil načítať hru. Môžete vyriešiť tento problém? Zdá sa, že veľa ľudí má rovnaký problém
Je to skvelá aplikácia, jediný problém, ktorý mám, je, že je určená na prehrávanie na celej obrazovke, ale nie je určená na zobrazenie poznámky 9 a vždy hovorí, že táto aplikácia nemusí fungovať správne. A vôbec to nefunguje správne. zakaždým, keď opustím aplikáciu, náhodne stratím rôzne položky, ktoré som mal v inventári. A prehrávanie na obrazovke sa neustále kazí, aplikáciu si na krátky čas ponechám, ale ak čoskoro nevyjde aktualizácia opravujúca tieto problémy, zmením svoju recenziu a aplikáciu odstránim.
Dobrá hra, ale je tu problém s dennými prihlasovacími bonusmi, kde sa nerozdávajú každý deň. Nikdy som nedostal bonusy za celý mesiac, pretože hra to robí opakovane.
Už to nefunguje a čím viac vyhráme v Raid bossovi ako dnes, tým viac sa vypne alebo zamrzne a predstiera, že narazil na problém.
Hra sa mi páči. Postavy sú akési vyvážené a môžete vytvárať rôzne typy tímových kompozícií. Problém je v tom, že je ťažké zbierať hrdinov, ktorých chcete. Keď už máte hrdinu, musíte ho obrúsiť, aby bol užitočný. Existujú denné misie, ktoré vám pomôžu získať postavy. Problém je v tom, že obtiažnosť je nastavená na úroveň vašich najvyšších 4 postáv. Budete však potrebovať rôznorodý tím. Pravdepodobne aspoň 12 znakov. Takže sa ocitnete v situácii, že nemôžete jednoducho hrať, ale grindovať
Chcem túto hru milovať, ale existuje niekoľko vecí, ktoré treba upgradovať/aktualizovať. Animácia je stále super tuhá, postoje postáv sú smiešne a musíte pridať dávkové sťahovanie. Vďaka tomu bude prístup k hre oveľa jednoduchší a skráti sa čas načítania.
Prvý deň, keď som si to nainštaloval, som mohol hrať misie, ale potom som nemohol robiť nič iné, len prijímať každodenné úspechy. Dajte mi vedieť, keď to bude vyriešené a opravené. Ďakujem, dovtedy by som mohol odinštalovať.
Čo je dnes stiahnuté, nejaké ďalšie aktíva alebo čo, a potom mám problém vstúpiť do hry. Cez Wi-Fi alebo mobilný internet, nevadí, jednoducho sa nenačítava. Urobil som všetko, reštartoval hru, reštartoval telefón, vyčistil hotovosť, stále nič. Čo je to za bug?
dobre...
dobra zabavna odporucam
Aktualizované: 09.04.2020 1) Opravte svoj chatovací systém. Chápem cenzúru. Hľadajte každé neslušné slovo a cenzurujte ten nezmysel. Slová, ktoré nie sú vulgárne, by sa však nemali cenzurovať. Tiež sa zbavte steny ponuky. Táto hra bola určite jedna z mála, ktorá NEMALA ŽIADNE pridané a je zadarmo.
Celkovo je hra zábavná. Musíte brúsiť, aby ste sa niekam dostali, ale to je celkom štandard. vyváženosť postáv je slušná, majú nejaké problémy s prevahou a slabosťou, ale na týchto veciach sa vždy pracuje.
DC Legends: Fight Superheroes رول پلیئنگ yod
Toto je najlepšia F2P hra na trhu. Urob si láskavosť, staň sa závislým!!!!
Konečne tu máme Superhero Fight Club 2.0 | ComicBox.eu
Myslím, že červené upozornenia, kampane a výzvy na hrdinov.. Mali by byť offline.. iba režim PvP by mal vyžadovať, aby ste boli online.. Ak ste už režim kampane prekonali.. Nie je potrebné sťahovať obsah..
LEGO ® Batman: Beyond Gotham. (3.2/5). 13,827. Play as Batman and join forces with characters from the DC Comics universe! ; DC Legends: Fight Superheroes. (0.0/
Vždy som si užíval každý aspekt hry. Keď sa oneskorenie opraví, veľmi odporúčam DC Legends každému!
Hra sa mi páči, ale posledná aktualizácia spôsobila, že mi hra vyčerpala všetku výdrž batérie. Aj keď som to násilne zastavil, stále to nejako využívalo batériu. Musel som ho úplne odinštalovať, aby som zastavil vybíjanie batérie.
Abacus Lesson - ADD and SUB - חינוך ptxj
Najlepšie hry DC kompatibilné s iPhone a iPad - ITIGIC
Momentálne sa nepripájam. Dúfam, že je to dočasný problém, strácam energiu, ale hra je „nesynchronizovaná“ po 1 minúte hry. Dnes to začalo, dúfam, že sa to čoskoro zlepší.
Veľmi zábavná hra, ale neustále sťahovanie ma stojí dáta? Prial by som si, aby ste v rámci nastavenia dali možnosť stiahnuť všetko, aby si ľudia mohli sťahovať cez wifi. Tiež spomaľuje načítanie hry. Myslím, že týmto spôsobom získate viac zákazníkov. Mal som nejaké skúsenosti v reklame a marketingu, takže by som to vedel.
Musím utrácať peniaze na vylepšenie svojich bojovníkov, bojovníci by mali počas boja dostávať body EXP a cenovo dostupnejšie, to je šialené
Kedysi sa mi táto hra naozaj veľmi páčila, ale v posledných mesiacoch zmien sa rozpadla. December mal byť o oprave chýb, ale nie je v tom žiadny rozdiel. Som fakt, že to môže byť horšie. Ak má súperiaci tím Azraela, skončili ste. Nie je šanca. Dôvodom je to, že váš tím nikdy, NIKDY nevyužije žiadnu špeciálnu schopnosť, ale druhý tím to urobí zakaždým do tej miery, že bez ohľadu na to vystrelí iba jeden. Zdvojnásobiť všetko Superman? 1-výstrel. Začal som deň 1. Hotovo.
Druhýkrát som sa pokúšal hrať túto hru. Nerobí nič iné, len „sťahuje obsah“ a padá. Nič, čo robím, neprerušuje cyklus. Hra by si mala počas inštalácie stiahnuť dostatok svojich vlastných informácií aspoň do SPUSTENIA.Ako som povedal, toto je druhýkrát, čo som dal tejto hre šancu. Bol preč niekoľko mesiacov, čo dáva vývojárom čas na vyriešenie problému. Oni nie. Zostanem pri Marvel Strike Force. Aspoň im občas beží hra.....
Server celý deň zlyháva. Preinštalovaný reštartovaný zmenil wifi a problém stále pretrváva. Nemôžem ani nahlásiť problém v hre, pretože server padá, keď posielam svoj problém. Zabil som môj červený tím, takže vďaka za to...opravte to. Keď to urobíte, zmením svoje hodnotenie, ale ja som hrateľný dostane jedno...
Áno, veľmi sa mi páči hra na to, že je to DC. Túto hru mám roky na niekoľkých rôznych telefónoch. Zdá sa, že trochu zaostáva za ostatnými hrami, ktoré som nedávno recenzoval. Len zatuchne, bohužiaľ. .
Je to zábavná hra, môže to byť, keď získate tím postáv, ktoré sa vám páčia, a môžete si užiť pohľad na spoločný boj. Dôvod, prečo to hodnotím tak nízko, je ten, že je čas urobiť viac vecí. Pvp nie je vecou každého. Pridanie novej grafiky na aktualizáciu kampaní pre zmenu hry skutočnej domovskej obrazovky sú moje najväčšie problémy. Hra prežije, pretože má jednosmerný prúd, ale je načase, aby ste sa tu začali starať o svoj výtvor, pretože veľa ľudí to miluje a nechcú, aby zmizlo. Zvážte aspoň zmeny.
Chybičky sa nájdu ... inak fajn
Milujem hru, chcem pokračovať v hraní, ale nová aktualizácia stále čaká, takže mi nedovolí získať aktualizáciu, ktorú potrebujem hrať, veľmi smutné, že venujem toľko času budovaniu svojho tímu, nemôžem hrať DC legends na mojom počítači, pretože je to hlúposť aktualizácia stále hovorí, že čaká už niekoľko hodín
Bolo by lepšie, keby zbieranie úlomkov hrdinov a materiálov na vylepšovanie nebolo také ťažké a nestálo tak veľa
Táto hra je úžasná a zaujímavá, ale používate svoje peniaze
Mna to bavi
Od aktualizácie aplikácia neustále padá. Skúsil som odinštalovať a nainštalovať. Stále nič. Hrám roky. Asi som skončil. Nie podľa vlastného výberu. Lol!@#$ wow...
stiahnite si Apple Avengers apk najnovšiu verziu Game od Selosoft ...
Dal by som 5 hviezdičiek, ale je ťažké vylepšovať postavy bez platenia hotovosti (typické) a navyše som dostal postavu, chlapec, super chlapec si nevie spomenúť na svoje meno, ale nikde nenájdete úlomky na vylepšenie jeho hviezd
If the top eleven is for iPhone, free and safe. ... Ill just go to Google Chrome, go to Slither, Kasína v oblasti Washington DC play. Another niice Sltiher.
Táto hra úplne plytvá dátami, nesťahujte ju
sitemap.xml