Post by searchreakanntita on Mar 15, 2022 7:58:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DemonSouls (Action RPG) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DemonSouls (Action RPG) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code greška sve ▞▞▞
▞▞▞ DemonSouls (Action RPG) 2022 version ▞▞▞
Ne mogu stalno kupovati stvari. Dobio sam dvostruke dnevne nagrade, ali nikad ne mogu učitati da kupim krhotine duše. Zapis je izbrisan i nemam pojma kako i zašto. Uzalud izgubljeno vrijeme i novac.
Glupa igra >
dobra igra do sada
Dobro
Uzeo mi je 50 lv
dobra je igra.
Potrebna je Google prijava
Kad god pokušam otvoriti aplikaciju, uvijek se prikaže crni ekran, a zatim se zatvori
Pretpostavljam da nije loše, ali nedostatak tutoriala stvarno čini frustrirajućim učenje. Igra vas samo stavlja u igru, očekujući da budete spremni za nju. Čak nema nikakvog objašnjenja bilo čega u igri. Najviše što vam govori je da u načinu Demon Horde imate samo 10 minuta. Što je, mislim, više izborni način igre umjesto nečega što apsolutno trebate učiniti da biste napredovali u igri. I nema glavne priče koliko vidim. Ili počinje nakon 10 minuta.
Ovo je bila tako dobra igra dok ne dođete do tsunamija misije, koja se događa nakon što pronađete Čudotvornog čovjeka.Ovo je prilično rano u igri. Šef čudovište je odvratno snažno za potragu. I ne samo to, MNOŽI SE nakon što prvi Ent dobijete na pola zdravlja. Bez obzira što radim, ne mogu pobijediti Ente. Ne mogu ni redovito nadograđivati svoje oružje da bih bio jači. Jedna nadogradnja košta pet demonskih duša kada JEDNOM rijetko ispuštate borbene demone. Nažalost, deinstaliran jer je nemoguće.
4 фотки 1 слово Kata wxmu
Uvijek kreće na prvu razinu i nervira me što počinjem iznova i iznova.. moraš poboljšati ovu.. lijepa igra ali treba je puno poboljšati
zabavno je
U igri su velike greške, jer istovremeno koristi više metoda spremanja, što uzrokuje velike probleme koji potpuno prekidaju igru kada se prekinu veza.
Ali svjetlo je
Mnogo je bolje na iOS platformi za onu na kojoj možete gledati oglase kako biste dobili više kamenja duše i oživjeli se
ne znam brine li kreator ove igre do ove igre. ali morate dodati brzu opciju za napitke i reći gdje se nalaze demoni, također kada otvorite izbornik, molimo da čudovište prestane napadati igrača. dobra igrica btw.
Što se događa zašto se neće pomaknuti kad pritisnem tipku desetke
Igra automatski učitava vaše spremanje ako dodirnete amygdje na zaslonu.Mislim zašto bi to učinio igrici. Igra je ipak cool. Kada pritisnem igru ili glavni izbornik, stalno mi se prikazuje Google play igre, ali kad odem u postavke ili čak pomognem da rade savršeno. pls popravi ovo
DemonSouls (Action RPG) משחק תפקידים sizi
Osjećao se nedovoljno
Mrzim kad me natjeralo da preuzmem Google Play da bih ga igrao.
Spašen sam u sceni u bitci s šefom. Nisam dovoljno visok da bih pobijedio i ne mogu se pomaknuti. Kad uđem u igru, nalazim se u sceni što da radim?
Uvijek se sudari
Ne dopušta mi da napustim selo
Nekako zabavno
NAJLOŠA IGRA IKAD
Treba bolje korisničko sučelje, borbeno sučelje jer je netočno i potvrdu o stvarima za kupnju u trgovini.
Ne mogu ga igrati jer ima jebeni trojanski virus zahvaljujući antivirusu odmah ga je deinstalirao, ali želim ga igrati jako loše, popravite ga
Stvarno mi se sviđa igra kad prođeš sve priče. Ne sviđa mi se svakih nekoliko minuta da se zaslon zamagljuje i želi vas odvesti na glavni izbornik sve što radi, pusti video onda možete početi iznova, ali izgubite sve što nije bilo spremljeno u trenutku kada ste ga natjerali da napustite, što je sranje . Možda samo pauzirajte igru i pustite video kako ne biste izgubili ono što ste napravili između spremanja. Samo prijedlog.
Igra je bila dobra dok je nisam ažurirao. Ispravite ažuriranje. Hvala vam.
DemonSouls (Action RPG) Roolipelit ahfi
Slomljena scena nikad nije pokrenula chat zbog čega sam se srušila na kontrolnoj točki spremanja. Uspio sam do sada uzalud, popravi ovo, molim te
Igra je preteška i borba je zbunjujuća. Kada umrete, šalje vas ravno natrag na naslovni ekran. Kad se vratite, izgubit ćete sve svoje stavke, ali i dalje zadržavate svoju statistiku. Ova igra nije za pridošlice.
DemonSouls (Action RPG) ایفای نقش edit
👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌👌
Piše da se moram pripremiti prije nego što mogu napustiti selo s 3 demona raka. spreman sam i imam 7. nivo, ali ne mogu ići nigdje što da radim da napustim selo promijenit ću ocjenu ako mogu izaći iz sela ne mogu Google pretraživati ili YouTube svoj upit od igre zvuči kao demonske duše
Ja spasiti - & amp; Zatvori igra - & Amp; GT; ponovno pokretanje igre. Nema nastavite ili učitajte igru u glavnom izborniku samo početak igre. Pokušao je uštedjeti, a zatim se vratiti na isti rezultat. Pokušao je spremanje i učitavanje odmah. Učitava, ali postavi smjernice nestaju, i inventar nestaje. Stvarno bi volio igrati ovu igru.
Svaki put kad ga pokušam preuzeti, stalno piše da datoteka paketa nije valjana
Ima puno bugova u igri