(iOS) MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing мами безкрайно злато
Mar 15, 2022 8:10:57 GMT
Post by searchreakanntita on Mar 15, 2022 8:10:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайно злато ▞▞▞
▞▞▞ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing 2022 version ▞▞▞
За щастие тази игра е наистина безплатна. Рекламите не са обструктивни и се появяват само когато искате да удвоите парите си или да получите безплатен артикул. Хубаво!
точно както последния път, когато инсталирах това приложение, просто щеше да спре да се зарежда и да замръзне
Фантастична игра, която обичам играта, забавна е за игра, но едно нещо е, че искам да играя с приятели, но трябва да влезем във Facebook, моля, искам мултиплейър безплатно. Оценявам го с 5 звезди
Това е хубава игра, но контролите, които мразя
Играта е доста добра, много подскачаща. Но рекламите правят това почти невъзможно за игра и определено неприятно.
тази игра има много страхотно изживяване и функциите на тази игра се забавлява много и различни карти има много трудни трудни нива, за да получим нова кола, ние трябва да работим много усилено
Забавна игра. Ските за моторни шейни често се забиват в земята при кацане, мултиплейърът често нулира множителя на победната серия, когато не е имало загуби, и играта ще замръзне, ако е на пауза в мултиплейър. Освен това, добра игра за прекарване на времето.
Тази игра е страхотна, защото имам твърде gt коли, имената са monster gt buggy gt, че това
Обичайте тази игра, но също така, моля, върнете MMX RACING или нова и подобрена версия.
Добра игра, но отнема много пари и време за надграждане!!
деинсталирах играта, инсталирах я отново и бях стигнал далеч, не направих запис в облак, целият ми напредък ИЗТИНА. моля, поставете бутон за възстановяване във вашата игра.
Това ме изтръгна. Платих за кутията от 2,99 три пъти, но получих само една. Обаче ми заредиха времената
Line Color 3D Casual smh
не харчите пари за надграждане до 3-то превозно средство, след като издържате дни на реклами и изпълнявате задачи за максимизиране на чудовищния камион и все още не можете да преминете през каньон 6 достатъчно бързо, за да отключите 3-то превозно средство.чао чао
Мостовете няма да паднат на ниво 6. Рекламни реклами и още реклами. Не можете да се измъкнете от тях, дори не се опитвайте. Може би щях да се справя с изскачащите реклами след всяко състезание, ако удрянето на мостовете на ниво 6 би ги накарало да паднат правилно, за да мога да отключа следващата кола, без да плащам за нея.... не днес Сатана!
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Sacīkstes spea
Това е най-добрата игра, но трудни нива
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Preteky fgv
Обичам тази игра, но има проблем в тази игра, че скоростта на колата ви е много ниска и размерът на колата е твърде голям, което прави игра 2 скучна, моля, поправете тези проблеми
Твърде много заплащане не е достатъчна печалба. Играта напредва бавно. Удряте първата стена за заплащане от около $2 преди ниво 5. След това $5.... и съм сигурен, че продължава. Не можете да играете дори един час, без да похарчите повече, отколкото струва играта.
Страхотна графика и физика. Не изтегляйте, освен ако не искате да харчите пари. Безполезно е и отегчително, ако не го направите.
това е по-забавно от други игри за шофиране, които съм опитвал да играя!
Харесва ми, че не ви измами, а не луди реклами или изоставане
харесвам го, добра графика добри коли точно това, което харесвам твърди нива благодаря
Не обичам да казвам твърде много, но харесвам тази игра и цялата стомана има нужда от подобрение и всякакви неща
Играта винаги се нуждае от актуализация, но не работи
Здравейте хора, играя тази игра от известно време и току-що забелязах, че режимът на v е лъжа. Побеждавал съм един и същ противник на различни нива няколко пъти и хората, срещу които се състезавам, дори не са в моята класация. Да, разбирайте, разработчикът съм на вас. Искате да харчим пари за вашето приложение и дори не можете да играете на противника в реално време. Измислица за вземането на пари и бомбардирането ви с добавки всеки път, когато се състезавате, които продължават толкова дълго, колкото и състезанието в някои случаи. Сортирайте го
Hill dash е много добра и пристрастяваща игра, графиката е страхотна, така че играта е, мисля, че всеки трябва да я опита. За мен е 5 звезди.
Забавна игра, но играта за много играчи се забива след играта. Не мога да продължа след края на играта. И трябва да рестартирам приложението. И точките ми са изчезнали, а автомобилът ми е блокиран. Тъжно тъжно
Това е загуба на време, съхранение, интернет. Това съдържа толкова много реклами. Отнема много време за отваряне. Не го инсталирайте
много забавление и предизвикателство
Когато се опитам да импортирам GT варианта на превозно средство, той няма да го направи и се появява подкана, което показва, че има грешка при връзката, въпреки че скоростта на wifi (тествана) по това време надвишава 250mbps. Тъй като не бяха посочени алтернативни причини за появата на тази подкана, трябва да допусна, че играта е виновна.
Беше отлична игра. Сега е безразличен и без да отива по-далеч. Времето за реклами понякога надхвърля 40 сек. Награди за понижаване, без повече нови коли/нива за дълго време. Много разочарован.
когато купих нещо, не ми позволи да го получа, кълна се, че можех да го купя, тогава има съобщение, което казва нисък баланс, но всъщност го купих!
Преминах всички нива, така че можете ли да добавите още нива и можете ли да намалите цената на престижа, за да надстроите колата си
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Preteky fgv
тази игра е супер бугава, тъкмо взимам гориво и ми исписва че нямам гориво
Реклами след всяко 40-секундно състезание? Хайде; малко е алчен! На тази основа отнема твърде много време за напредък. Освен ако нещо не се промени скоро, няма да играя още дълго
всичко е наред. НАИСТИНА смляно. Непропускаеми реклами на всеки няколко нива. АКТУАЛИЗАЦИЯ: след като прекарате часове и часове в надграждане на вашия автомобил, можете да импортирате негова версия GT. малко знаех, че НУЛИРА надстройките. Обратно към статистиката за боклука, след като прекарахте часове и часове за това, И похарчихте 500 престижа за импортиране на gt? само за да измия пътя си обратно към същото подобрено ниво? Разбирам, че има в покупките на игри, но това е твърде много. Не препоръчвам тази игра
Хей...обичам тази игра, защото победих първата и тя е същата...но четирите звезди са, защото ТРЯБВА ДА ВЪРНЕТЕ HOT WHEELS НАЗАД, МОЛЯ, освен да премахнете любимата ми игра...това е всичко
Напълно монтирана настройка. Операциите са произволни, дори ако са дублирани, както е показано като времена за състезание и топката на състезателите е ударена от щайга, прелитаща, но не експлодира. Добре, че не съм платил нищо на това устройство за хазарт.
трябва да платиш, за да играеш $$$$$$$$ или не тръгваш бързо, тъжно всичко за $$$
Страхотна игра. Иска ми се да имах повече време да го играя. Графиките са сладки и е просто дяволски добър момент!