Post by searchreakanntita on Mar 15, 2022 8:17:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash of Beasts: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash of Beasts: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Clash of Beasts: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Clash of Beasts: Tower Defense Stratégie gym
Došao sam do razine 10, a zatim sam ga deinstalirao jer mi je dosadio. Dobio sam neke greške u povezivanju preko wifi-a.
ja kiping win efri taym dobar posao za meyk dess
Novi pogled na igre obrane tornja. Vrlo zabavna
Samo nije moj tip igre yk
vrijeme nadogradnje je predugo.
Je li ovo online ili ne, ako je ovo offline, ocijenit ću ovo s 5 zvjezdica
Vrlo zabavna igra, uživam u njoj, vrlo dobar ubojica vremena
Počinje u redu, ali onda iznimno sporo napreduje bez plaćanja. Došao sam do 20. razine i potrebni su dani da se nešto postigne
Vrlo loš sustav, za gaming tvrtku ovo je gubljenje vremena za igranje sporog vremena i ne tako sjajne grafike za dodavanje.
Treba malo poraditi, ali zasad dobra igra
dosadno. dosadno. dosadno.
Malo dosadno! Bcoz d neprijatelj, je takoooo slab!!! Nadam se da ćete dodati više neprijatelja ne samo toranj!!! I dodajte neprijateljskog heroja u Counter my Hero! Za sada 1 zvjezdica!!!!
Zabavna mala igra!
Vaši poslužitelji su loši, uvijek se prekidam
Volim to
Dope igra
Lijepo podvođenje čudovišta i zabavni napadi
Podsjeća me na ratne zmajeve, ali bolje. Nema atlasa.
Nije loša igra, ali ne mogu spriječiti da se pojavljuju non-stop napadi mojih prijatelja iz klana 😂 osim što je prilično zabavno.
Zabavna igra brušenja s dobrom grafikom
Ova igra je tako zabavna, sviđa mi se ova igra, ovo je najmilijarderska igra koja mi se sviđa jer je najpopularnija igra
Dakle, zvjerska verzija ratnih zmajeva? Čak dajete istu ocjenu kao ratni zmajevi za bivše 3 zvjezdice 2 zvjezdice za 1 zvijer ili zmaja u njihovom slučaju lol. Čak iu tutorialu ratnog zmaja oni vam prvo pokazuju disanje vatre, a zatim sposobnost štita > u ovoj igri iste vještine / tutorial. Isti način da ovdje dozovete zmajeve. Besramno od vas dečki lol. Također nije čak ni zabavna igra za kopiranje.. kopirajte akcijski rpg idk ..
Ratni zmajevi.
ne dopušta mi ni da preuzmem lmao
Dobra grafika. Dobro izgrađen i dizajniran. Jedino oko čega mogu biti kritičan je krivotvorenje. Za nešto tako ključno za igranje ove igre statistika je smiješna. Događaj koji bi se trebao dogoditi 20% vremena zapravo je jedva 1% stopa pojavljivanja s vrlo velikim uzorkom. Volio bih da samo iskreno kažete, "podesili smo mehaničara da vas zezne, prisiljavajući vas da trošite novac u frustraciji".
volim to
Igra ide dobro, a izravnavanje čudovišta za napad na druge u mini igrici tower defense je prilično zabavno.Igra je grind p2w zapravo nije opcija koja je sjajna. Ovo je definitivno dragulj igre
Kids Learn Colors Pendidikan dld
Za sada zanimljiva igra
Ok, ova igra me dosta podsjeća na ratne zmajeve i to je dobra stvar za sada što radiš stvari jako dobro, ali u dijelovima u kojima ne ideš stvarno radiš loše. bum izgradnje je jedan od problema. 1 bod za svakih 100 zlata ili esencije je daleko, ratni zmajevi imaju isti događaj, ali za svakih 10 resursa dobivate 1 bod. Smanjite ga za svakih 25 zlata ili essence je 1 bod i tada ćete imati igru s 5 zvjezdica.
gubljenje vremena igra je uvijek porazna
Zabavno, ali plaćanje je gotovo obavezno. Izuzetno f2p neprijateljski. Vremenska kapija za izgradnju dvorca za prelazak s razine 1 na razinu 2 nalazi se u blizini MJESECI. Ne znam što je potrebno za razinu 3, vjerojatno čak i više. Ako ste voljni potrošiti, isprobajte. Ako ste f2p, držite se dalje.
Bitke kasne i otkazuju se. Pola vremena igranja provodi se gledajući ekrane za učitavanje i trake. Bila bi dobra igra da nije pokvarena.
Imo nije baš tako zabavno. Preuzeto samo za pomoć nekome tko je bio sponzoriran
Za sada se čini prilično dobro, dobro je vidjeti kako se pojavljuju nove rpg pvp igre
Nevjerojatna igra do sada. Zaista zabavan način da provedete vrijeme i izvrsna zajednica.
Ima čudovišta cool izgleda i do sada sam na sedmom nivou, ali ne mogu sudjelovati u bitkama. Samo nastavite dobivati poruku o pogrešci u borbi i to je najveći dio igre.
Glupa igra
Clash of Beasts: Tower Defense Strategiya msx
Lijepa igra za nadogradnju... Pay to win definitivno je u igri, ali ako ste strpljivi možete biti i f2p
Pa zakucaj moj COB.....u tijesto za kolače, ova igra je smiješnija od mog COC-a u petak navečer u načinu zvijeri, grafika i umjetnina su na vrhunskom nivou, a faktor zabave je izvan ljestvice....vidim duga zabavna budućnost ovdje... preuzmite ovo i pridružite se zabavi.
U Ubisoftu očito postoji ozbiljan nedostatak prosuđivanja.
Općenito, ovo je zabavna igra i stvarno uživam u treniranju čudovišta, pljačkanju neprijatelja i gradnji kula. Međutim, nakon određene točke napredak u ovoj igri postaje stvarno skup, vremenski. Igra je također jako neuravnotežena u korist napadača, a volio bih da je malo izjednačenija. Bilo bi lijepo kad bi bilo malo više prilagođavanja pojedinačnih sposobnosti tornja i čudovišta. Također bih volio da postoje bolje upute za funkcioniranje obrane u stvarnom vremenu, jer sam zbunjen.
Ova igra je jako cool, sviđa mi se mehanika i sviđa mi se način na koji igra pa ako je vidite, molim vas dajte joj recenziju s 5 zvjezdica i igrajte
Uopće nije F2P prijateljski.
Zabavno je